Bekijk de openstaande vacatures bij Veiligheidsregio Utrecht. Hieronder valt ook de brandweer in regio Utrecht. We hebben altijd brandweervrijwilligers nodig!

Vacatures

Bekijk al onze vacatures op de vacaturepagina

 
Tijdelijke inhuur externe medewerkers

Per 1 november 2019 maken wij voor het inhuren van tijdelijke externe medewerkers gebruik van een Dynamisch aankoopsysteem (DAS) via Flextender B.V. Alle aanvragen voor tijdelijke inzet voor functies schaal 10 en hoger en alle specialistische functies worden via dit platform gepubliceerd. Indien u als organisatie (of ZZP’er) geschikte kandidaten wil aanbieden voor onze tijdelijke vacatures, dan kunt u zich registreren bij Flextender via www.flextender.nl. Voor meer informatie over de registratie kunt u contact opnemen met Flextender via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer: 035-7510777.

Voor tijdelijke inhuur van externe medewerkers tot en met schaal 9 en inzet via de constructie ‘Netwerkkandidaat’ maken wij gebruik van de diensten van Driessen (www.driessen.nl

Brandweervrijwilligers

Wat leuk dat je je wil aanmelden, bij de brandweer kunnen wij altijd hulp gebruiken.

Vul onderstaand formulier in als je interesse hebt in een rol bij de vrijwillige brandweer. Goed om daarbij te weten is dat je niet alleen vrijwilliger kan worden bij de brandweerpost in je woonplaats, maar ook bij de post in je werkplaats.

Meer informatie over de vrijwillige brandweer vind je op deze pagina.
Als je beroepsbrandweerman of -vrouw wilt worden, dan moet je de reguliere vacaturepagina van de VRU in de gaten houden. Meer informatie over de beroepsbrandweer vind je hier.


Stage lopen of meer weten?

Heeft u interesse in een baan bij de VRU? Wilt u stage lopen? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Bent u speciaal geïnteresseerd in werk bij de brandweer (vrijwillig of beroeps)? Bekijk dan de informatie over werken bij de brandweer op de site van brandweer.nl.